Wat we doen

 

Wat doen we?

Wij staan achter uw business. Achter uw wensen, uw visie. Uw procesaanpassing of probleem analyseren wij en vertalen het naar de verschillende mogelijkheden voor invoering. In standaard software of maatwerk, koppeling, procesaanpassing, in uw website of wat er ook nodig is uw doel te realiseren.
Business Consulting en procesanalyse zijn enkele van onze kerncompetenties.

FWBS legt zich toe op de inrichting, implementatie, installatie, ondersteuning en support van software of websites ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Ons uitgangspunt is altijd uw visie, strategie en het proces van uw organisatie. Wij ondersteunen u bij het totale traject van procesanalyse, uitwerking en vormgeving van de gewenste oplossing tot de keuze, implementatie én ondersteuning tijdens het gebruik.

Via onze dienst “Support As A Service” kunt u bij ons ondersteuningsdiensten afnemen voor elke willekeurige software omgeving, maatwerk, standaardsoftware, website of combinaties daarvan. Uw medewerkers krijgen altijd een vriendelijke stem aan de telefoon die hun helpt hun vraag of probleem op te lossen. Meer weten: neem even contact met ons op!

 


Kerncompetenties

  • Business Consulting
  • Procesanalyse
  • Projectmanagement
  • Implementatie
  • Beheer & support

Hier staan we voor

Onze klanten

We geven het best mogelijke advies en voeren onze opdrachten naar beste kunnen uit tegen een redelijke prijs. We communiceren duidelijk over de verwachtingen, afspraken, voortgang en kosten. Het resultaat mag nooit een verrassing zijn!

Management

We streven voor onze klant naar een optimaal rendement uit zijn investering. Beter gebruik of hergebruik van bestaande middelen is vaak te verkiezen boven nieuwe investeringen. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en een uitstekende service en ondersteuning.

Samenleving

Verantwoord en duurzaam ondernemen betekent voor ons dat we onze ecologische footprint minimaliseren. We streven ernaar in onze adviezen en onze dagelijkse operatie zo optimaal mogelijk met de natuurlijke bronnen om te gaan en zo relevant mogelijke adviezen te geven.

Vierkant achter uw business
0

Je winkelwagen