Update vereist vanaf 19 februari 2015 voor verzending van btw- en icp-aangiften vanuit AccountView

Het accountancyteam van Visma brengt ons op de hoogte van een belangrijke wijziging voor het versturen van aangiften vanuit AccountView. Wij wijzen u hierbij op de daarvoor noodzakelijke update.

Vanaf september 2014 heeft Digipoort een nieuw webadres en certificaat dat gebruikt wordt voor de aangifte BTW- en ICP in SBR. Op 19 februari 2015 wordt het oude webadres officieel buiten gebruik gesteld. Vanaf dat moment kunnen SBR-aangiften alleen nog worden gedaan vanuit AccountView-versie 9.3a of hoger, inclusief het op dat moment meest recente Service Pack. Dat Service Pack is ook noodzakelijk voor btw- en icp-aangiften die betrekking hebben op 2015.

Graag willen wij u erop wijzen dat u vanaf donderdag 19 februari aanstaande dus minimaal met AccountView-versie 9.3a (inclusief genoemd nieuwste Service Pack) dient te werken als u uw aangiften digitaal verstuurt vanuit AccountView.

Service Packs
Werkt u al met AccountView-versie 9.3a? Check dan of u beschikt over het nieuwste Service Pack. Kijk voor beschikbare Service Packs op de website van Visma Software.

Uw AccountView-versie updaten
Werkt u nog met een oudere AccountView-versie, zorg er dan voor dat u tijdig de update uitvoert en het nieuwste Service Pack hebt geïnstalleerd. Neem contact op met uw Visma-partner om de update naar een hogere versie aan te vragen of vraag de update aan via de website van Visma Software.

Voor meer vragen hierover kunt u contact opnemen met Frank Wijte of Ard Assenberg bij FWBS.

 

Over de schrijver


Laat een reactie achter

Uw email adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemerkt met *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vierkant achter uw business