SuperOffice CRM

SuperOffice

Wat is SuperOffice CRM?

SuperOffice is opgericht in 1990 door Une Amundsen in Noorwegen. Met meer dan 20 jaar ervaring in CRM en 12.000 klanten, is SuperOffice Europa’s leidende CRM software leverancier. De SuperOffice filosofie richt zich op eenvoud en bruikbaarheid. SuperOffice is de ideale partner voor uw CRM wensen.

Idealiter zijn processen zoals verkoop, marketing en customer service gecentraliseerd op één plek en stelt dit een bedrijf in staat om echt klantgericht te zijn.

Alle klant contact informatie, alle gesprekken, activiteiten, vervolgactiviteiten, marketing activiteiten, openstaande verzoeken worden centraal opgeslagen. U zult nooit klantinformatie kwijtraken, zelfs niet wanneer iemand binnen uw organisatie vertrekt.

Waarom CRM toepassen?

Vele bedrijven hebben als primair bedrijfsdoelstelling het vergroten van de omzet. Om dit te realiseren dienen medewerkers over de juiste tools te beschikken die hen helpen productiever en efficiënter te zijn zodat ze meer tijd over hebben om zich te concentreren op het verkopen.

Waarom SuperOffice CRM?

SuperOffice CRM stelt bedrijven in staat om meer klanten te zoeken, winnen en behouden.

SuperOffice onderscheidt zich in het design van de interface. Door de focus op het ontwerp is de software zeer gebruikersvriendelijk en eenvoudig in het gebruik.

SuperOffice CRM integreert met alle Office toepassingen, en ondersteunt alle belangrijke technologische platformen.

Meer weten over SuperOffice?

Neem gerust contact met ons op of stuur een mail via onderstaande button!

Vraag over SuperOffice

Vierkant achter uw business