SuperOffice Benelux

SuperOffice Benelux

 

SuperOffice Benelux

SuperOffice is één van Europa’s leidende leveranciers van CRM oplossingen voor de business-to-business markt. SuperOffice software ondersteunt het individu bij het behalen van meer verkopen, sterkere marketing en productievere customer service.

SuperOffice levert de complete CRM oplossing voor al uw klantprocessen. U kunt de link leggen tussen belangrijke verkopen en support informatie en verbetert hiermee de communicatiestroom tussen de verschillende afdelingen en daarmee de klanttevredenheid. De voordelen van CRM zijn van grote waarde.
Of u een tool nodig heeft om uw klantcontacten en activiteiten af te handelen, of ondersteuning nodig heeft voor uw marketing, verkoop of klantenservice proces, met SuperOffice heeft u de juiste oplossing in handen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

 

Samenwerking met FWBS

De mensen van FWBS hebben al meer dan 15 jaar een goede samenwerking met SuperOffice. We hebben SuperOffice leren kennen als één van de meest gebruikersvriendelijke CRM systemen. Daar waar SuperOffice past bij uw wensen als klant regelt FWBS in samenwerking met SuperOffice een zorgeloos implementatie traject.


SuperOffice kenmerken

  • Sinds 1989
  • Gestart in Noorwegen, nu heel Europa
  • 11.000+ klanten
  • Nederlandse helpdesk

Vierkant achter uw business
0

Je winkelwagen