Uw website moderniseren

PlatformsWelk bedrijf heeft er eigenlijk geen website tegenwoordig? Veel bedrijven wel, een enkeling misschien (nog) niet. Vaak is het alweer een tijd geleden dat de site gebouwd is. Met de mogelijkheden van toen. Met de stijl en opmaak die toen gangbaar was. Gebaseerd ook op de technische mogelijkheden van toen.

Inmiddels hebben we tablets, smartphones en pc’s en laptop met alle mogelijke scherm afmetingen. Websites en toepassingen worden op al die platformen gebruikt. De technieken voor het opzetten van sites zijn veranderd. De stijl, opmaak en smaak is veranderd. Kortom de site van toen is de site van nu niet meer.

Een moderne site is strak van opzet, heeft ruimte, is intuïtief in gebruik en past zich automatisch aan aan de afmeting van het scherm (responsive). Betekent dit dat u de oude site overboord moet gooien en een nieuwe laten maken? Met alle bijkomende kosten?

Wat, hoe, wie, waar?

Een nieuwe site ontwikkelen kan natuurlijk altijd. Dat doen we graag voor u. Maar vaak is op basis van een bestaande site met beperkte middelen en kosten al heel veel te winnen.
Door bijvoorbeeld een site om te zetten naar WordPress met de nodige aanpassingen kan al veel worden bereikt. Het omzetten is specialisten werk, maar daarna kunt u ook veel zelf doen. Door gebruik van een CMS als WordPress wordt het beheren een stuk eenvoudiger. Onze website zelf is overigens ook met WordPress ontwikkeld.

Onze aanpak bestaat uit een korte scan van uw site en analyse van de broncode. Ook willen we graag weten wat u met het omzetten wilt bereiken. En of de site uitgebreid of aangepast moet worden. Van ons krijgt u dan een voorstel voor de aanpak. Inclusief een vaste prijs. Die meestal verrassend voordelig is.
Wilt u uw site door ons laten beoordelen? Twijfelt u of uw site omgezet kan worden? Wilt u uitbreidingen? Stuur ons via onderstaande knop een mail. Vermeld vooral het adres van uw huidige site. Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een reactie.

Meer weten of een specifieke vraag over uw site stellen?

Neem gerust contact met ons op of stuur een mail via onderstaande button!

Vraag over site moderniseren

 

Vierkant achter uw business
0

Je winkelwagen