Web development

PlatformsCommunicatie met uw doelgroep, een uithangbord van uw bedrijf, klantbeleving creëren, een webshop of uw complete primaire proces. Een website kan alle mogelijke doelen hebben. Maar altijd visueel en gericht op communicatie, meestal extern maar ook intern.

Een goede website werkt voor u, voor uw bedrijf en voor uw klanten. Het dient een bepaald doel en moet iets uitdrukken over uw bedrijf, uw product. Interactief zijn, een bepaalde beleving en een bepaald gevoel bij uw klanten teweeg brengen.

Een moderne site is strak van opzet, heeft ruimte, is intuïtief in gebruik en past zich automatisch aan aan de afmeting van het scherm (responsive). Hoe kunt u door ons een nieuwe site laten ontwikkelen?

Wat, hoe, wie, waar?

Een nieuwe site door ons laten ontwikkelen, dat doen we graag voor u. De combinatie van creativiteit, zakelijke behoefte en technische mogelijkheden is een een geweldige mix om samen met u naar een fraai resultaat te werken.

We maken een mock-up van de site op basis van uw wensen, huisstijl en gewenste klantbeleving. We werken hierin nauw samen met Studio Novo, waar de creatieve mensen prachtige dingen voor u kunnen ontwerpen. En realiseren!

Ook als het budget wat minder is kunnen we toch fraaie mogelijkheden bieden. Bijvoorbeeld: onze eigen site is op basis van WordPress met een template ontwikkeld. Tegen zeer redelijke kosten.

En uiteraard nemen we op basis van het ontwerp de bouw van front-end en back-end voor onze rekening. Zorgen we dat alle plug-ins en andere zaken netjes geïmplementeerd en werkend opgeleverd worden.

Wilt u meer weten? Bespreken wat de mogelijkheden zijn? Stuur ons via onderstaande knop een mail. Dan maken we snel een afspraak om uw wensen te bespreken.

Meer weten of een specifieke vraag over web development?

Neem gerust contact met ons op of stuur een mail via onderstaande button!

Vraag over web development

 

Vierkant achter uw business
0

Je winkelwagen