Support As A Service

Support

Veel bedrijven hebben allerlei software, zowel standaardpakketten als maatwerk. Gebruikers hebben daar vaak vragen over. Voorbeelden: hoe doe ik ook alweer een mailmerge?, ik zit vast?, kan ik dit of dat ook met deze software? Zit deze functie er ook in?, ik krijg deze foutmelding?, het doet het niet?

Allemaal erg herkenbaar. Vaak is de vraagbaak een collega of zelfs een super-user, en ook die weten vaak niet de juiste antwoorden of handelingen.
Of de gebruiker wendt zich tot het internet. Zeker voor producten van Microsoft en Google ben je daarop aangewezen om je vragen via zoekmachines te stellen, zeg maar te zoeken naar het juiste antwoord. En als je het antwoord vind is het nog maar de vraag of dat voor de juiste versie en voor het werkelijke probleem is.

Bij de technische helpdesk van leveranciers van bedrijfssoftware kom je vaak eerst in een uitgebreid telefoon menu en als je iemand spreekt moet je al zowat zelf techneut zijn om met ze te kunnen communiceren. En meestal kennen ze uw persoonlijke omstandigheden niet.

Dit kost veel tijd, onbegrip en ergernis, terwijl de vraag vaak heel simpel is en in een paar minuten opgelost kan worden.

Wat, hoe, wie, waar?

Support As A Service is een dienstverlening waarbij uw medewerker direct een support medewerker aan de telefoon krijgt of via chat/mail contact legt die in begrijpelijk taal te woord staat en die in veel gevallen direct een probleem kan oplossen.

Werkwijze:

De support medewerker is op de hoogte van uw situatie. We kunnen direct inspelen op de vraag van uw medewerker en het direct oplossen. Of het probleem uitzoeken, met de technische helpdesk van de leverancier opnemen en zorgen dat het opgelost wordt.
Indien nodig kijken we met uw collega mee wat hij doet en waar het mis gaat.

Dienst:

U sluit bij ons een abonnement op onze support dienst SupAAS. We maken standaard een uitgebreide inventarisatie van wat er bij u onder de dienst valt. Dit wordt specifiek afgestemd op uw situatie. Ook de veel voorkomende supportvragen worden geïnventariseerd, en later, tijdens de uitvoering van de support, uitgebreid met de vragen van uw medewerkers.
Onderdeel van het abonnement is ook een Service Level Agreement waarin tijden, prioriteiten en communicatiemomenten worden vastgelegd.

Voordelen:

Uw mensen worden meteen geholpen en kunnen snel weer verder. Geen verborgen tijdsverlies doordat medewerkers zelf uren bezig zijn met een oplossing. Een geweldige aanvulling op maatwerk software waarbij u de support vaak zelf moet regelen.

Meer weten of een specifieke vraag stellen?

Neem gerust contact met ons op of stuur een mail via onderstaande button!

Vraag over SupAAS

 

Vierkant achter uw business