Facturatie module voor SuperOffice

Beschrijving

Bij het Expatcenter in Amsterdam wordt SuperOffice gebruikt ter ondersteuning van het primaire proces. Alle gegevens mbt. hun bezoekers (expats), dossiers, afspraken en klanten zit hierin. In de loop van 2013 is het Expatcenter overgegaan naar beprijzing van hun diensten. In 2013 is een structuur opgezet waarbij de facturatie grotendeels was gebaseerd op informatie uit de kassa en van daaruit werd gevoed in het financiële systeem. Het bleek dat hierbij toch veel informatie uit SuperOffice alsnog handmatig in de kassa of in het financiële systeem overgenomen moest worden. Met alle mogelijke  fouten en gevolgen van dien.

Na analyse van de requirements heeft FWBS is nauwe samenwerking met ExpatCenter een module ontwikkeld waarmee de facturatie rechtstreeks gebaseerd wordt op de informatie in SuperOffice. De facturen kunnen worden voorbereid, in proef gegenereerd en uiteindelijk definitief worden gemaakt. Alle benodigde informatie wordt automatisch verzameld en geaggregeerd. En gereed gemaakt voor verwerking in het financiële systeem.

Het aantal handelingen is hierdoor flink verminderd en de kans op fouten gereduceerd. De module werkt inmiddels tot volle tevredenheid van de klant.


Gerelateerde projecten

Vierkant achter uw business
0

Je winkelwagen