Afspraken module voor Expats

Beschrijving

Bij het Expatcenter in Amsterdam wordt SuperOffice gebruikt ter ondersteuning van het primaire proces. Alle gegevens mbt. hun bezoekers (expats), dossiers, afspraken en klanten zit hierin. Veel van die afspraken worden via tussenpersonen gemaakt.
Om de werkwijze binnen het Expatcenter wat efficiënter te maken en de tussenpersonen een flinke stap richting self-service te bieden heeft FWBS een appointment tool (of kortweg appt-tool) voor het Expatcenter ontworpen en ontwikkeld. Hiermee kunnen tussenpersonen zelf reserveringen in het Expat systeem inboeken, vooralsnog alleen voor procedures rond EU-burgers.
De structuur is bepaald door het werkproces bij Expat, de opmaak is bepaald door de huisstijl van Amsterdam. De communicatie tussen SuperOffice en Appt-tool maakt gebruik van webservices. Door een real-time uitwisseling zijn de gegevens in het tool en in SuperOffice altijd up-to-date.

Na analyse van de requirements heeft FWBS in nauwe samenwerking met ExpatCenter deze nieuwe module ontwikkeld. Voor zowel de medewerkers bij de tussenpersonen als bij het Expatcenter levert het een flinke productiviteitsverbetering. Het tool is nu enige tijd in gebruik en binnenkort zal de functionaliteit met een tweede proces uitgebreid gaan worden.


Gerelateerde projecten

Vierkant achter uw business
0

Je winkelwagen