InfoBridge

InfoBridge

 

InfoBridge

Veel organisaties, zeker in het MKB, investeren in “beste uit de klas” standaard IT oplossingen. Dat betekent dat voor elk bedrijfsproces, zoals productie, logistiek, financiën, marketing, verkoop en service de best beschikbare oplossing wordt gekozen. Vaak resulteert dat in een mix van allerlei verschillende applicaties.
Ondanks de vele voordelen van de “beste uit de klas” strategie, zoals flexibiliteit, best passende oplossing, grote gebruikersacceptatie, heeft het ook een groot nadeel: het is niet geïntegreerd.

Om deze uitdaging aan te gaan is InfoBridge in 2003 van start gegaan als een bedrijf dat software ontwikkelt voor de integratie van business kritische applicaties. Of in andere woorden: het bouwen van informatie bruggen (in het engels: information bridges)!

Als SuperOffice partner is InfoBridge gestart met de integratie van SuperOffice CRM met diverse ERP en financiële applicaties.
Op dit moment is InfoBridge een onafhankelijke software ontwikkelaar die standaard modules en maatwerk oplossingen biedt voor de populaire en bekende business applicaties.

 

Samenwerking met FWBS

Vanaf de oprichting in 2003 werken we al samen met InfoBridge om onze klanten te helpen met standaard of specifieke maatwerk modules. Nadat FWBS is opgericht is deze samenwerking enthousiast voortgezet. Alle door InfoBridge ontwikkelde en op de markt gebrachte modules kunnen we inzetten ten behoeve van onze klanten.


InfoBridge kenmerken

  • Sinds 2003
  • Standaard modules en maatwerk
  • Software en applicatie integratie
  • CRMPlaza online channel


Vierkant achter uw business
0

Je winkelwagen