FAQ

Frequently Asked Questions

Hieronder vind u een aantal veel gestelde vragen. Hopelijk helpt dit u bij het vinden van een antwoord op uw vraag. Natuurlijk kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen hebt.

Vraag: Er is tegenwoordig technisch zoveel mogelijk. Wat zijn nu zinvolle en slimme toepassingen voor mijn bedrijf?

Ontwikkelingen gaan zo snel dat het bijna niet meer bij is te houden wat er allemaal op ICT gebied mogelijk is. En wat past er nu het beste bij uw bedrijf, uw bedrijfsprocessen en uw mensen? Of stelt de techniek u in staat zaken slimmer en eenvoudiger uit te voeren? Daar is geen eenduidig passend antwoord op te geven. een grote vrachtauto is ook niet dé oplossing voor elk vervoersprobleem. Een eerste stap kan zijn om oriënterend (en vrijblijvend) uw situatie en wensen te bespreken. U kunt hiervoor altijd een afspraak met ons maken.

Vraag: Mijn website ziet er op tablets en smartphones niet goed uit. Moet ik een app laten bouwen?

De al wat oudere websites zijn meestal niet “responsive”. Dat wil zeggen dat ze zich niet aanpassen aan de schermafmeting van een tablet, telefoon en PC/laptop. Tegenwoordig zijn er uitstekende middelen beschikbaar om een site te moderniseren en schaalbaar te maken. En vaak tegen zeer redelijke kosten. Een app is dan vaak niet direct nodig, maar kan uiteraard wel! Als u meer wilt weten over wat dit voor uw site betekent, geef ons dan uw webadres door. Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden en kosten.

 

 

Heeft u nog een andere vraag?  Klik dan hieronder  om contact met ons op te nemen.

Heeft u nog een andere vraag?

Vierkant achter uw business