Eindejaarsverwerking in AccountView

Eindejaarsverwerking 2014/2015

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat u de eindejaarsverwerking voor uw AccountView omgeving moet uitvoeren. AccountView kent een flexibele eindejaarsverwerking. Het is niet nodig om de administratie van 2014 af te sluiten voordat u begint met boeken in de administratie van 2015. U kunt in beide administraties financiële boekingen maken en deze precies op elkaar laten aansluiten.

Eindejaarsprocedures
In de eindejaarsprocedures staat stap voor stap uitgelegd wat u moet doen en worden belangrijke tips gegeven die u precies dient te volgen om een succesvolle eindejaarsverwerking uit te voeren. Wij raden u aan eerst alle procedures door te nemen voordat u begint met de eindejaarsverwerking.

Tip!
Maak een kopie van uw administratie en voer een proef eindejaarsverwerking uit. Dit voorkomt onnodige druk tijdens de live verwerking.

Ondersteuning
Wij kunnen ons voorstellen dat u ondersteuning wenst van een deskundige. Neem in dat geval gerust contact met ons op. Wij kunnen u uitstekend begeleiden of helpen bij de uitvoering van de eindejaarsverwerking.
Indien u nog vragen heeft hierover dan kunt u contact opnemen met Frank Wijte.

Op basis van uw AccountView onderhoudscontract kunt u indien nodig ook contact opnemen met de supportdesk van AccountView.

Heeft u vragen of wilt u ondersteuning bij de eindejaarsverwerking? Neem dan even contact met ons op.

Mail ons

Over de schrijver


Laat een reactie achter

Uw email adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemerkt met *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vierkant achter uw business