AccountView 9.6a nu beschikbaar

November 2016: Vanaf november is de nieuwste versie van AccountView beschikbaar. In deze versie is weer een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Hier volgt een greep uit de aanpassingen:

Installatieproces gemoderniseerd en uitgebreid

Het installatieproces van AccountView is gemoderniseerd en biedt meer gebruiksgemak. Zo worden de instellingen en geïnstalleerde onderdelen van de vorige versie beter gedetecteerd. Ook wordt nu de AccountView Communication Service (ACS) automatisch meegeïnstalleerd, omdat deze voor veel Visma-diensten nodig is.

Beheer van AccountView.Net-apps sterk vereenvoudigd

Het gehele beheer van AccountView.Net, dus bijvoorbeeld ook de toegang tot apps als AccountView Contact en Visma Scanner, kunt u nu vanuit AccountView zelf uitvoeren. U doet dat in het nieuwe venster Accountview.Net-apps. Daarnaast zult u zien dat, als u naar AccountView.Net gaat, de interface is gemoderniseerd.

AccountView Contact app

De app AccountView Contact is op meerdere punten verbeterd. Een grote verbetering is dat de app nu door meer organisaties is in te zetten doordat de debiteurgegevens worden getoond als de AccountView-licentie het tonen van bedrijfs- en contactpersoon gegevens niet toelaat.

Nieuw: overnemen basisgegevens uit Kvk-register

Nieuw is de KvK-registerdienst die beschikbaar is vanaf AccountView Solo. Hiermee kunt u vanuit AccountView de basisgegevens van nieuwe en bestaande relaties opzoeken in het register van de Kamer van Koophandel en automatisch laten invoeren. De gegevens van bestaande relaties kunt u op deze manier valideren of verrijken.

Boekingsvoorstellen voor e-facturen

In deze versie introduceren we Boekingsvoorstellen. Deze functionaliteit ondersteunt u bij de controle en verwerking van e-facturen (dagboekberichten) van het type AutoInvoice, eVerbinding en ubl-factuur. AccountView doet een transparant voorstel voor het boeken van deze facturen dat u kunt accepteren of wijzigen. Omdat AccountView uw keuzes onthoudt, hoeft u zich na een korte leerperiode alleen nog maar te concentreren op de uitzonderingen.

Dit is maar een korte opsomming van de wijzigingen. Mail ons even en wij sturen u een white paper met uitgebreide beschrijving van alle updates.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwe versie installeren? Neem dan even contact met ons op.

Mail ons

Over de schrijver


Laat een reactie achter

Uw email adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemerkt met *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vierkant achter uw business