AccountView 9.5a is nu beschikbaar.

November 2015: Vanaf begin november is de nieuwe versie van AccountView beschikbaar. In deze versie is een groot aantal vernieuwingen doorgevoerd.

Hier volgt een greep uit de belangrijkste aanpassingen:

Algemeen

Door het realiseren van de aansluiting tussen AccountView en de Visma.net-onlinediensten zijn de mogelijkheden voor integraties verder uitgebreid.
Vanuit de nieuwe versie van de app AccountView Contact kunt u nu diverse gegevens in AccountView wijzigen en toevoegen.
Dagboekberichten kunt u al bij het ophalen over de administraties verdelen en de berichten kunnen vaker automatisch worden verwerkt.

Financieel

AccountView is geïntegreerd met de dienst Visma.net AutoReport die een interessant alternatief gaat vormen voor het versturen van btw- en icp-aangiften naar de overheid.
De introductie van een nieuw rapport stelt gebruikers van Visma.net AutoInvoice in staat om eenvoudig te achterhalen welke debiteuren nu al factureren kunnen ontvangen via deze Visma.net- dienst.

Handel

Bij binnenkomende facturen worden lange factuurnummers en dubbele facturen beter ondervangen.

Accountancy

Er zijn verbeteringen rondom de administratiecontroles doorgevoerd: u kunt nu werken met perioden in het rapport Aantal journaalregels en het overzicht met controles wordt het controletype vermeld en kunt u de statusbepaling wijzigen.

Mail ons even en wij sturen u een white paper met uitgebreide beschrijving van alle updates.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwe versie installeren? Neem dan even contact met ons op.

Mail ons

Over de schrijver


Laat een reactie achter

Uw email adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemerkt met *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vierkant achter uw business