AccountView 9.4a

Altijd in ontwikkeling


Eerder dit jaar introduceerde Visma AccountView 9.4. Een nieuwe versie van de software, met veel voordelen voor u als gebruiker: van een nieuwe look & feel om prettig mee te werken, een inzichtelijk dashboard om grip te houden en goed te kunnen sturen én diverse integratiemogelijkheden met crm en social media. Inmiddels is versie 9.4a uitgekomen. Benieuwd naar deze nieuwe features? Bekijk dan de bijgaande video.

Integratie met Mobile Scanner app

AccountView Mobile Scanner app maakt het mogelijk om bonnen en facturen te fotograferen met uw iOS- of Android-apparaat en deze direct naar AccountView te sturen. Daar koppelt u ze vervolgens aan dagboekbladzijden of andere gegevens, zo raakt u nooit meer een bon of factuur kwijt. De AccountView Mobile Scanner app kan gratis worden gedownload uit de Apple App Store en Google Play Store.

Zoek & filtermogelijkheden

In vrijwel alle opvraaglijsten in AccountView is nu gemakkelijker en sneller de gewenste informatie te vinden. Het gedrag van de zogenaamde opvraaglijsten, die worden gebruikt om voor allerlei invoervelden het juiste gegeven uit een lijst te kiezen, is verbeterd.

Facturen incasseren met Payt

Payt is een online dienst waarmee u eenvoudig vervallen facturen kunt laten incasseren. Voor een vast bedrag per factuur herinnert Payt de schuldenaar herhaaldelijk aan zijn verplichtingen. Zo wordt de kans op spoedige betaling aanzienlijk verhoogd, zonder tussenkomst van een incassobureau. Uw vervallen facturen worden voldaan, uw goede klantrelaties blijven intact en het openstaande bedrag wordt rechtstreeks aan u betaald. De status van een Payt-traject is continu te monitoren in AccountView.

Uiteraard is dit niet alles, u kunt ook uitkijken naar verbeteringen van Samenstel-assistent. Daarnaast kunnen gebruikers van handelssoftware en projecten- en urenoplossingen profiteren van verschillende nieuwe opties.

Mail ons even, dan sturen we u een white paper met alle nieuwe mogelijkheden van AccountView 9.4a.

Heeft u vragen of wilt u de nieuwe versie installeren? Neem dan even contact met ons op.

Mail ons

Over de schrijver


Laat een reactie achter

Uw email adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemerkt met *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vierkant achter uw business