Over ons

Wie zijn we?

FWBS is een jong bedrijf maar met een schat aan ervaring! Opgericht en gerund door mensen met een grote ervaring in de ICT. En met een grote inbreng van jonge, creatieve en ambitieuze ICT-ers. Die zich van harte toeleggen op de ondersteuning van uw mensen, uw business en uw marketing. Want daar gaat het om, uw medewerkers, uw processen, uw websites! Vandaar ook onze pay-off: wij staan

FWBS_payoff

Onze vaardigheden

  • Advies
  • Projectleiding
  • CRM
  • Web Design
  • Webdevelopment
  • Financiële systemen


Hier staan we voor

Onze klanten

We geven het best mogelijke advies en voeren onze opdrachten naar beste kunnen uit tegen een redelijke prijs. We communiceren duidelijk over de verwachtingen, afspraken, voortgang en kosten. Het resultaat mag nooit een verrassing zijn!

Management

We streven voor onze klant naar een optimaal rendement uit zijn investering. Beter gebruik of hergebruik van bestaande middelen is vaak te verkiezen boven nieuwe investeringen. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en een uitstekende service en ondersteuning.

Samenleving

Verantwoord en duurzaam ondernemen betekent voor ons dat we onze ecologische footprint minimaliseren. We streven ernaar in onze adviezen en onze dagelijkse operatie zo optimaal mogelijk met de natuurlijke bronnen om te gaan en zo relevant mogelijke adviezen te geven.

Wat klanten zeggen


Ons team

Sietse Wielenga

Adviseur / Ontwikkelaar / SuperOffice specialist

Sietse is een Registered CRM Professional (RCP) en heeft inmiddels 14 jaar ervaring met SuperOffice implementaties, modules en aanpassingen. Hij is gespecialiseerd in ontwikkeling van productivity (web)tools, reports, databases, data integration, data migration, advanced querying, (marketing)data analysis en meer. Sietse is als zelfstandige regelmatig betrokken bij projecten en opdrachten van FWBS.

Frank Wijte

Adviseur / Eigenaar/DGA / Projectmanager

Frank heeft een zeer ruime ICT ervaring. Met name op gebieden als business ontwikkeling, proces- en organisatie verbetering, optimalisatie en ICT advies. Hij heeft jarenlang leiding gegeven aan ICT en beheer organisaties, zowel in lijn- als in projectmanagement rollen. Daarnaast is hij expert in CRM en business consultant. Eind mei 2014 heeft Frank FWBS opgericht.


Vierkant achter uw business
0

Je winkelwagen