Ons team

Samenwerking voor het beste resultaat

Voor een klein en startend bedrijf is het vrijwel niet haalbaar om alle disciplines, die nodig zijn voor het ondersteunen van de klanten, zelf in huis te hebben. Daarom zijn we juist zo trots op onze samenwerking met enkele zelfstandige consultants, specialisten en bedrijven. Met elkaar bundelen we veel ervaring en expertise op diverse gebieden. Die ervaring zetten we vanzelfsprekend zo nuttig mogelijk in bij de opdrachten van onze klanten.
En mochten we bepaalde expertise niet zelf in huis hebben dan kunnen we ook nog diverse andere specialisten en consultants bij onze opdrachten betrekken.

Hieronder stellen een aantal van ons zich voor. Voor een overzicht van de bedrijven waarmee we samenwerken klikt u op “partners” in de menubalk hierboven.

 

Sietse Wielenga

Adviseur / Ontwikkelaar / SuperOffice specialist

Sietse is een Registered CRM Professional (RCP) en heeft inmiddels 14 jaar ervaring met SuperOffice implementaties, modules en aanpassingen. Hij is gespecialiseerd in ontwikkeling van productivity (web)tools, reports, databases, data integration, data migration, advanced querying, (marketing)data analysis en meer. Sietse is als zelfstandige regelmatig betrokken bij projecten en opdrachten van FWBS.

Frank Wijte

Adviseur / Eigenaar/DGA / Projectmanager

Frank heeft een zeer ruime ICT ervaring. Met name op gebieden als business ontwikkeling, proces- en organisatie verbetering, optimalisatie en ICT advies. Hij heeft jarenlang leiding gegeven aan ICT en beheer organisaties, zowel in lijn- als in projectmanagement rollen. Daarnaast is hij expert in CRM en business consultant. Eind mei 2014 heeft Frank FWBS opgericht.

 

Vierkant achter uw business
0

Je winkelwagen